Dit ben ik.

Mijn naam is Kristy, 32 jaar, geboren en getogen in een dorp vlakbij Eindhoven waar ik samen met mijn vriend en kinderen woon.  

Van nature een mensenmens, gevoelig en geïnteresseerd, een open boek, sterk inlevingsvermogen, recht door zee, ruimdenkend en een tikkeltje resultaatgericht.  

Ruim 11 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het sociaal domein. Ik heb gewerkt voor verschillende grote organisaties, vaak met complexe en kwetsbare doelgroepen. Als (ambulant) cliëntbegeleider, trainer, sociotherapeut en consulent heb ik veel ervaring opgedaan met (vertrouwelijke) gespreksvoering.  

Het menselijk gedrag en de gedachten en patronen die daarachter schuilgaan hebben mij altijd enorm gefascineerd.

Vanuit die interesse heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft ook mijn zelfbewustzijn vergroot wat mij iedere dag helpt in het contact met anderen. 

In mijn loopbaan ontdekte ik de kracht van er ”gewoon” zijn voor de ander. Ik realiseerde me steeds meer hoe waardevol en essentieel échte aandacht en verbinding is. 

Het verlangen om een kijkje te nemen buiten de muren van hulpverleningsland werd steeds sterker. Ik besloot mijn hart te volgen en als extern vertrouwenspersoon een nieuwe weg in te slaan. Waarom? In het vertrouwenswerk komt voor mij alles samen. Als vertrouwenspersoon kan ik precies datgene doen waar het voor mij om draait. Met alle aandacht iemand zich gezien en gehoord laten voelen. Dat is mijn missie. 

Dit ben ik ook.

  • Trotse mama van Sam en Ties
  • Bourgondische levensgenieter
  • Liefhebber van koken én eten
  • Extravert gezelligheidsdier én introverte huismus
  • Spiritueel én pragmatisch